Aleksandra Prijović već je uveliko počela sa pripremama za najvažniji trenutak u svojoj dosadašnjoj karijeri - veliki solistički koncert koji će 29. septembra ove godine održati u beogradskoj Štark Areni.

Koncert će nositi naziv "Od istoka do zapada", po stihovima iz Aleksandrine prve hit pesme "Za nas kasno je", a to je bila ideja njenog supruga Filipa Živojinovića, koji joj je i poslovni saradnik, i čije predloge pevačica usvaja bez pogovora.

"Odmah sam ga poslušala, jer je obično u pravu za sve što mi kaže vezano za moju karijeru. Kad god mi je rekao: 'Ova pesma će biti hit', tako je i bilo. Sumnjala sam u uspeh numere 'Totalna anestezija', kao i mnogi ljudi oko nas. A on je rekao da će pesma dobro proći i bio je u pravu. Zato ga uvek slušam kada biram pesme", rekla je za "Informer" Aleksandra, koja je priznala da trenutno nema dovoljno vremena za porodicu, supruga Filipa i sina Aleksandra, jer pre koncerta sprema i novi album.

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

"Trenutno ne mogu da se posvetim porodici, jer planiram da pesme i spotove završim do juna. Teško mi je da budem i domaćica i da se intenzivno bavim karijerom, ali daću sve od sebe da to izbalansiram", iskrena je bila pevačica, koja muža ovih dana viđa samo ujutru i pred spavanje.

"Filip mnogo radi, pa je na laptopu i kada je kod kuće. Preko dana se i ne viđamo, samo uveče kada legnemo u krevet i ujutru kada ustanemo", otkrila je Prija.

Ana Nikolić će samo osam dana posle Aleksandre, 7. oktobra, održati koncert na istom mestu, pa su se na društvenim mrežama pojavila šuškanja da je Prijovićka navodno htela da minira stariju koleginicu, tako što je zakazala koncert pre nje.

"Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći. Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dana", stavila je tačku na ove priče Aleksandra.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na otvaranju Brenine radnje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna