Na spisak razvedenih parova upisali su se i glumac Andrju Bjukan i Ejmi Natal. Glumac je uplovio u aferu sa koleginicom Lejlom Farzad zbog koje je suprugu i napustio. Kraj braka potpuno je dotukao Ejmi koja ne može ni da govori o onome što se dogodilo, a da je suprug vara posumnjala je kada je počeo često da izlazi, a presudilo je to kada videla da je kupio ženski veš koji nije bio u njenoj veličini.

"Bio je često odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegova posla, ali u jednom trenutku Ejmi je shvatila da je odsedao u hotelima vrlo blizu kuće. Kako je vreme odmicalo, shvatila je da se zbližio s Lejlom, i po njegovom ponašanju i po njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu bilo je donji veš koj ji je pronašla. To je ono što je presudilo svemu. Znala je da to nije namenjeno njoj", rekao je izvor za britanske tabloide.

"Ejmi se veoma teško nosi sa tim. Ona plače skoro svaki dan otkako se to dogodilo i bori se da izađe na kraj sa svakodnevicom. Ne može čak ni da natera sebe da priča o tome jer još uvek pokušava da shvati šta joj se dogodilo. Mnogo je plakala i još uvek tuguje zbog kraja braka", rekao je jedan izvor za "Daily Mail", a drugi je dodao:

endrju bukan ejmi natal 0332276131-min.jpg
Profimedia 

"Veliki je šok za sve to što je Andrju otišao. Ejmi se slomilio srce. Svi koji ih poznaju mislili su će celog života ostati zajedno. Ali, on je spakovao kofere i otišao sa novom ženom. Šta god da se dogodilo, čini se da je bilo dovoljno da završi svoj brak. Niko ne zna tačne detalje, ali je prilično očigledno da je on okrenuo leđa svojoj porodici", rekao je prijatelj blizak bivšem paru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna