Razvodi javnih ličnosti privlače puno pažnje znatiželjne javnosti. Mnoge zanima zašto brakovi koji su delovali skladno budu okončani, a retko ko prizna da je razlog kraja treća osoba. Hrvatski pevač Marko Pecotić je upravo to učinio, ostavio je suprugu Irenu nakon 16 godina braka jer se zaljubio u drugu ženu. 

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i verovanje u novu, kao i novi početak, vreme će pokazati šta će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim da li se slaže da to bude zvanično", rekao je pevač i istakao da više nije želeo da laže sebe i ostaje u braku u kom nije srećan.

"Pokrenućemo postupak razvoda, došli smo u neke godine gde ja više ne mogu, ja sam to sve inicirao. Jedna unutrašnja borba me naterala i video sam da ne postoji drugi način nego da prestanem da lažem sebe i kažem kako stvarno stoje stvari", rekao je za Slobodnu Dalmaciju pevač i naglasio da je supruga prihvatila njegovu odluku.

"S verom u boga i istinu mislim da bi to moglo dobro da ispadne, za sada su svi to dobro prihvatili, a vreme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman da snosim posledice ako sam nekoga povredio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno", rekao je pevač.

Razvod zbog druge žene
Youtube/Printscreen/LaudatoTV 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna