Biljana Srbljanović je doživela nezgodu u kojoj je polomila obe ruke. O prelomu je pre nekoliko dana obavestila svoje pratioce na Fejsbuku, ali je bila primorana da ukloni video koji je objavila povodom toga.

"Hvala svima na porukama, odgovaram ovako jer teško kucam", napisala je profesorka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Autorka pozoršnih drama je objasnila i zašto je uklonila video.

"Skinula sam video jer, oh iznenadjenja, ima ljudi koji su se radovali mojim prilično gadnim povredama", napisala je Biljana.

Danas je objavila i fotografiju na kojoj se vidi da su joj obe ruke u gipsu. Uz sliku je dodala i ironični komentar: "Navali narode, ne mogu da kucam da se branim."

biljana-srbljanovic-facebook-min.jpg
Fejsbuk / biljanakeller 

Na slici se vidi i kako prstima jedne ruke pridržava neku improvizovanu češagiju - sigurno joj nije lako sa gipsom ispod kojeg koža ume jako da svrbi. Stižu joj komentari podrške, želje za brz oporavak, kao i reakcije onih koje je njena izjava o hejterskoj "radosti" veoma potresla. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna