Gde god da se pojavi Kejt Midlton je besprekorno stilizovana, pa je tako bilo i na velikoj paradi povodom Dana svetog Davida. Iako se dešavalo da je kritikuju zbog stila koji je "suviše klasičan i staromodan", princeza od Velsa ne želi da ga se odrekne i uživa u modnim kombinacijama koje odišu elegancijom.

Na ovoj ceremoniji se pojavila u efektnom "Aleksandar Mekvin" crvenom kaputu, crnim "Đanvito Rosi" čizmama koje obožava i damskom torbicom. Najviše pažnje privukao je broš koji je Kejt nosila na kaputu, a koji je star čak 60 godina. Pripadao je kraljici Elizabeti, a u posebnim prilikama nosila ga je i princeza Dajana.

Na princezin stil nisu uticale kritike, ali na ponašanje jeste, pa je tako na dodeli BAFTA nagrada iznenadila sve kada je udarila Vilijama po zadnjici. Mnogi smatraju da je to učinila jer s članovima kraljevske porodice savetovalo da se opuste i modernizuju kako bi monarhija opstala.

Pogledajte još fotografija Kejt Midlton u galeriji ispod.

Profimedia Kejt Midlton u crvenom kaputu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna