Mnogi su se oduševili kad su ugledaliAdrijanu Limu na dodeli nagrada FIFA najboljim fudbalerima sveta za 2022. godinu u Parizu. Nekadašnja srpska "snajka" svima je i dalje prirasla za srce, ali su se iznenadili izgledom njenog lica.

Lepotica koja se proslavila kao nekadašnji "Viktorijin anđeo" je nedavno rodila sina i u trudnoći se bila dosta ugojila. Nije to skrivala, već je ponosno isticala trudnički stomak čak i u najsvečanijim prilikama.

Međutim, u drugom stanju joj se u velikoj meri deformisalo i lice, pa sad mnogi misle da su obrazi prosto ostali trudnički "zaokrugljeni".

adrijana lima 0759290419-min.jpg
Profimedia 

Ipak, ne izostaju ni komentari kako tu ima nečeg ozbiljnijeg od masnih naslaga. Najviše je podsećanja na njene slike iz 2020. godine kad su mnogi tvrdili da je Adrijana ubacila filere u lice, a i da botoks nije ispao baš najbolje.

adrijana lima 0495717625-min.jpg
Profimedia 

"Godine i gojenje čine svoje", pišu mnogi na forumima. Ipak, svi se slažu da je veoma teško kad neku ženu porede sa njenim najlepšim izdanjima iz vremena kad je imala 19 godina.

"Ona izgleda odlično za svoje godine", slažu se Adrijanini obožavatelji, a i vi pogledajte u galeriji slika kako sada izgleda u poređenju s nekadašnjim snimcima.

Profimedia Promenila se...

Tekst: Lepa&Srećna