Kejt Midlton i princ Vilijam su bili na meti svih objektiva na dodeli BAFTA nagrada, pa nije ni čudo što je na jednom od snimaka zabeležen i neobičan detalj.

Dok su hodali crvenim tepihom, princeza je u jednom trenutku pružila ruku da dotakne supruga što baš i nije uobičajeno. Njih dvoje se nikad ne drže za ruke na javnom mestu i tako imitiraju kraljicu Elizabetu i princa Filipa koji su ovo pravilo uspostavili.

Dogodio se nezgodan preokret, jer je Vilijam baš u tom trenutku podigao ruku da odmahne jednom od okupljenih fanova. Izgledalo je kao da će Kejt ostati u neprijatnom položaju, kao da suprug izbegava njenu ruku i ponižava je pred javnošću.

kejt midlton i princ vilijam  0757252905-min.jpg
Profimedia 

A onda je Kejt uradila ono što bi verovatno učinila i neka druga zaljubljena supruga - ruka je završila na zadnjici muža, kojeg je nežno šljepnula s puno ljubavi. Bio je to samo trenutak, ali završio je na viralnom snimku koji danas kruži po celom svetu.

Toliko je zanimljiv svima da je u malu senku pala čak i veličanstvena bela haljina koju je Kejt nosila. Reč je o kreaciji Aleksandra Mekvina koju je princeza i ranije pokazala.

Sad joj je udahnula novi "život" zahvaljujući efektnim detaljima - crnim rukavicama dugim do lakta i upadljivim visećim minđušama. Uz nju je obula moderne zlatne cipele i ponela crnu klač torbicu. Pogledajte je i sami u galeriji slika!

Profimedia Princeza u belom.

Tekst: Lepa&Srećna