Adrijana Lima se porodila i tu lepu vest je podelila sa celim svetom. Nekada najlepša srpska snajka, udata za košarkaša Marka Jarića, sada je u ljubavi sa filmskim producentom Andreom Lemerom pa će i beba nositi njegovo prezime. Adrijana je rodila sina, a interesantno je da će dečak nositi i Limino prezime - kombinacija koja se ni u svetu ne sreće često, a kod nas je vrlo neobična.

Nekadašnji "anđeo" kompanije "Viktorija Sikret" odlučio je da beba dobije ime Sajen. Mada zvuči slično kao i ime  njene mlađe ćerke Sijene, ono ima i posebno značenje i kod nas bi se prevodilo kao "cijan". A evo kako su se roditelji odlučili baš za njega...

"Cijan (na engleskom - "cyan" i izgovara se "sajen") je boja između zelene i plave na vidlivom spektru svetla. Cijan je boja vode kod ostva Bora Bora i Maldiva, a to su mesta koja su na našem porodičnom spisku želja.

Cijan je sada naša omiljena boja.... boja očiju našeg novorođenog sina. Dobrodošao u naš svet, Sajene Lima Lemers", napisala je nadahnuta Adrijana. 

Ona i Andre su se prvi put predstavili javnosti prošle godine na Venecijanskom filmskom festivalu. Nisu propuštali važne filmske susrete sve do maja, a Lima je na svakom crvenom tepihu blistala otkrivenog stomaka. Kako su modni portali zaključili - nije više u modi da se krije trudnoća! Pogledajte i sami galeriju njenih slika!

Profimedia Uživala je u trudnoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna