Anđelka Prpić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Sa svojim partnerom Markom Žugićem čeka dete, a iako je sve vreme bila aktivna na poslu došlo je vreme da se odmori od glume makar na neko vreme. Od kolega u pozorištu se oprostila poslednjeg dana februara i otišla na trudničko bolovanje.

Na svom profilu objavila je fotografiju poklona koji je dobila od kolega, a boja u koju je dar upakovan pokrenula je spekulacije da će Anđelka na svet doneti još jednog dečaka.

"Rasplakaše me na kraju", napisala je Anđelka koja iz prvog braka, sa bivšim mužem Dariom Prpićem, ima sina Jakšu koji je krenuo njenim stopama i već se oprobao u nekoliko filmskih projekata, kao što su "Toma" i "Bauk".

Anđelka Prpić otišla na trudničko
Instagram/Andjelka Prpić 

"Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkova. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam", iskrena je bila glumica, koja smatra da decu treba podržati u njihovim izborima.

"Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom", zaključila je glumica.

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Prvi put pokazala trudnički stomačić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna