Anđelka Prpić je odlučila da konačno pokaže trudnički stomak i nasmejana uživa u čestitkama na prinovi koju očekuje. Glumica je mesecima nosila sakoe i kapute koji su prikrivali liniju, a sad je ponosno obukla usku haljinu i kratku jaknu.

Svi su pogledi bili na njoj i budućem suprugu za kojeg se, prethodnih nedelja, pisalo da je prijatelj njenog bivšeg muža.

Anđelka se od svog bivšeg supruga Daria Prpića zvanično razvela pre dve godine, a potom su je povezivali i sa biznismenom Srđanom Stojanovićem.

andjelka prpic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Sa druge strane, Marko s kojim Anđelka sad očekuje dete, bio je 11 godina u vezi i planirao venčanje. Ono je odloženo zbog problema sa restoranom, baš u vlasništvu Daria Prpića. Nastupila je korona, svadba odložena za "bolja vremena" a onda je veridba raskinuta. Navodno se Marko zaljubio u Anđelku i nije želeo da "sedi na dve stolice".

Glumica je sa Markom započela vezu u martu, a već u avgustu je saznala da je u drugom stanju. Sinoć su se prvi put pokazali u javnosti, a više slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Prvi put pokazala trudnički stomačić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna