Nema ko se nije obradovao vesti da Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger čekaju treće dete.Nekadašnja teniserka je izuzetno omiljena u Srbiji, a i nemački "zet" je osvojio simpatije, jer se čini da našu lepoticu drži kao malo vode na dlanu. 

I naši i nemački mediji se utrkuju da pogode ili otkriju kog će pola biti beba, pa je tako nedavno u Minhenu konstatovano da bi bilo lepo da Ana sad dobije devojčicu. Sve više angažovana na promociji svog brenda, odnedavno preduzetnica je kazala kako bi joj baš devojčica donela "veliku u promenu u životu, jer je navikla na energiju koju imaju dečaci". 

I u Srbiji se odavno već naslućuje kako stiže ćerkica! U brojnim komentarima na društvenim mrežama se konsttuje da je Ani lice mnogo punije nego u prve dve trudnoće, kad se nimalo nije promenila. I dok su tada čak optuživali teniserku kako se odlučila za surogat trudnoću, sad kažu kako usko lice ostaje kad mama nosi muško dete.

Ishrana Ane Ivanović
Instagram/Ana Ivanović 

Budući da se Bastijanova supruga sad prilično zaokruglila u obrazima, veruje se da će roditi ćerku. Međutim, ove nade je raspršila najnovija vest. 

"Na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to", saznao je Kurir iz pouzdanih izvora. "Sve protiče u najboljem redu, a roditelji su srećni i zadovoljni", objavljeno je. Izgleda da od Anine "nove energije" zasad nema ništa, a tata Bastijan se sigurno raduje svom malom timu za fudbal koji polako formira.

Kako Ana uživa s mužem, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / anaivanovic, Profimedia Modne kombinacije najlepše teniserke sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna