Nekadašnja teniserka Ana Ivanović trudna je treći put. Lepe vesti je objavila na svom Instagramu, a čestitke pristižu sa svih strana.

"Basti i ja ćemo od sada zvanično biti u manjini!", poručila je Ana koja sa suprugom nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom ima dvoje dece, sinove Luku koji će u martu napuniti pet godina i Leona koji je godinu dana mlađi.

Ana i Bastijan ne koriste mobilne telefone pred decom, jer smatraju da su društvene mreže korisne ali za posao.

"Ni televizor, nemamo ajped u kući. Nekad budem 10 minuta u toku dana, nekad pola sata na telefonu, ali se trudim da to što više limitiram. Stariji sin voli da crta i da čita, imamo mnogo knjiga u kući. Ja sam odrasla na potpuno drugačiji način i u porodici punoj ljubavi. Svaki put za vreme ručka i večere sedeli smo sa roditeljima, bakom i dekom i razgovarali smo, i ja želim da prenesem to na svoje dečake. Čak i nekada kada putujemo negde, a oni žele da im donesemo neku igračkicu, mi ne stignemo i ja kažem da smo im doneli zagrljaj. I želim da to njima bude normalno", objasnila je sportistkinja koja je otkrila da Luka i Leon govore četiri jezika, među kojima su maternji jezici njihovih roditelja - srpski i nemački.

"Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore", rekla je Ana kroz smeh za nemački magazin "Gala", a prenosi "Hello".

Neke od porodičnih momenata Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna