Jelena Đoković se vraća svojoj nekadašnjoj tituli "modne ikone"! Svi se sećamo kako je, svojevremeno, umela da se pojavi u predivnim haljinama na Novakovim turnirima. Nosila je i fantastične aksesoare, menjala frizure.

Ostao je u sećanju i njen poljubac sa Anom Vintur, glavnom urednicom magazina "Vog" na tribinama jednog velikog stadiona. Posle nekog vremena, Đokovićeva žena je promenila stil.

Obična bela majica je postala njen zaštitni znak, nosila je kosu puštenu ili nemarno vezanu u rep, a nakit joj je bio sve diskretniji. Sada je nastupila, čini se, nova "faza".

jelena djokovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na jednom prestoničkom događaju, Jelena se pojavila izuzetno elegantna, u najmodernijoj kombinaciji "winter white". Bele pantalone i polurolka stoje odlično vitkoj mami dvoje dece. Stajling je upotpunila i kaputom u istoj boji. Glamur čitavoj kombinaciji daje basnoslovno skup akseosar za naše prilike.

O njenim minđušama vrednim više od 5.000 evra već se dosta pisalo, a tu cenu opravdavaju 18-karatno zlato od kojeg su načinjene kao i ugrađeni dijamanti. Ovoga puta, tu je i torbica poznate modne marke čija je cena na zvaničnom sajtu skoro 7.000 evra. 

Uz dvobojne ravne cipele, vrlo diskretnu šminku i jednostavnu punđu na potiljku, Jelena je uspela da njen stajling izgleda otmeno, skupoceno, ali i diskretno u isti mah. Pogledajte je i sami u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Skupi stajling - "belo uz belo" i detalji vredi 12.000 evra.

Tekst: Lepa&Srećna