Upoznajte najbolje kandidate! Među teniserima koji se ove godine bore za ulazak u "Kuću slavnih" je i  Ana Ivanović, nekada najlepša teniserka sveta, a i danas pravi uzor mladim sportistima koji tek treba da se dokažu. Budno prati tenis, a njeni komentari i izgled izazivaju veliku pažnju.

"Sport nije samo fizički ispit, on zahteva i mentalnu snagu - treba znati kad treba zastati, odmoriti se, obnoviti energiju", poručuje srpska lepotica koja se od belog sporta oprostila 2016. godine.

Ona je i 2021. godine bila kandidatkinja na prestižnoj listi tenisera koji žele da se nađu u "Kući slavnih" u Njuportu. Uz Anu su nominovani Flavija Peneta, Kara Blek, Karlos Moja, Huan Karlos Ferero i Lisa Rejmond.

Ana je nekada bila prva teniserka sveta, u samom vrhu među pet najboljih provela je 91 nedelju.

Stil Ane Ivanović
Profimedia 

Jedan od njenih najvećih uspeha bila je pobeda na Rolan Garosu, 2008. godine. Od turnira je zaradila 15 miliona dolara, a od reklama daleko više.

Nedavno je 33-godišnja lepotica započela i svoju kozmetičku liniju, a na Instagramu je prati milion i po obožavalaca. Mnogi se dive njenom modnom stilu, pa ne propustite i galeriju slika njenih najboljih kombinacija! Da li će se ove godine probiti u "Kuću slavnih"? Srbija joj želi uspeh!

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna