Pojava Toma Kruza u kasnom noćnom programu na televiziji oduševila je njegove obožavaoce koji su godinama čekali novi film - "Top Gan Maverik". Voditelj Džimi Kimel je posebnu pažnju posvetio rizičnim poduhvatima koje je holivudski glumac izveo i doslovno ih nazvao pokušajem samoubistva

Svi su očekivali da u ovoj emisiji čuju i kako Sajentološka crkva s kojom je superstar povezan gleda na samoubilačke poteze, ali je autor emisije izbegao da se toga dotakne. "Da li ste svesni da rizikujete život u novom filmu?", upitao je Kruza.

"Rizikovao sam ga i danas, čim sam se ovamo dovezao kolimo po ovakvoj kiši", našalio se Tom, pokušavajući da relativizuje pitanje. "Mislim da svi rizikujemo život svakog dana", kazao je glumac poznat po tome što se bori da očuva mladolikost po svaku cenu.

tom kruz  0755831575-min.jpg
Profimedia 

"Ja se samo trudim da uradim sve što mogu, da upotrebim svaki alat koji mi je na raspolaganju kako bih zabavio publiku". Zanevši su u objašnjavanju, Kruz je čak priznao da je i kao dečak umeo da hoda po ivici samoubistva samo radi uzbuđenja koje je to budilo u njemu.

U filmskom svetu je nečuveno da neko u 60. godini glumi u akcionom filmu bez kaskadera koji bi ga zamenio u ekstremno rizičnim scenama. U privatnom životu, Kruzu osiguranje ne dozvoljava ni da vozi snoubord ili skejtbord, ali na filmu skače sa litice vozeći motor! 

tom kruz  0707244004-min.jpg
Profimedia 

"Da li ćete nastaviti sa kaskaderskim scenama i kad budete imali 80 godina", upitao je voditelj, na šta je Kruz uzvratio: "Nastaviću i kad budem imao 100 godina."

Mnogi komentarišu kako upravo Sajentološka crkva daje "pokriće" za ovakve postupke, navodeći više uverenja - od onog da je čovek ionako besmrtan pa do toga da je samoubistvo prihvatljivo pod određenim okolnostima.

Profimedia Samoubilačke scene u filmu "Top Gan Maverik"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna