Kristina Radenković je objavila vest da joj je skinut gips sa obe ruke, tako da će polako početi da se vraća uobičajenim aktivnostima. Premda će, verovatno, morati da se podvrgne i fizioterapiji što je uobičajeno nakon preloma, ipak su pred njom bolji dani.

Voditeljka je ispričala kako joj se desilo - po prvi put u životu - da doživi frakturu. Tvrdi da bi sve bilo drugačije da joj nisu bile vezane noge.

"Bilo bi drugačije i da sam bila u treningu", kaže Kristina. Do pada je došlo zbog premora, kako sama objašnjava, ali ni situacija na stazi joj nije išla na ruku. 

Kristina je sa porodicom bila na skijanju u Francuskoj i vozila je snoubord - skiju na kojoj su istovremeno obe noge. Za to je potrebna posebna veština, a očigledno i fizička sprema koju voditeljka nije imala. 

kristina radenkovic.jpg
Instagram / krisradenkovic 

"Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan", uverena je. "Desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu.

Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo", objasnila je voditeljka. 

Prva pomoć joj je ukazana u Francuskoj, gde su joj i stavili gips, ali su po povratku u Beograd intervenisali naši lekari kako bi ona mogla da se što pre vrati poslu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna