Alisija Silverstoun od ranog detinjstva znala je da želi da bude glumica. Kada je imala samo 16 godina pojavila se u spotovima "Cryin'", "Amazing"i "Crazy" grupe "Aerosmit" nakon čega su joj se otvorila sva vrata. Svetsku slavu je postigla posle filma "Clueless" 1995. godine, a onda je rešila da sve napusti, kako je jednom prilikom ispričala, teško su joj padale kritike na račun njenog izgleda.

"Zvali su me debelom devojkom, no to me nije nateralo da idem na dijetu i dokažem im da mogu da smršam. Reagovala sam potpuno suprotno. Nisam htela da budem slavna", rekla je Alisija u jednom od retkih intervjua koje je dala tokom prethodne dve decenije. Ipak, to nije razlog što je podigla prašinu u javnosti, već njen odnos sa sinom koji ima 11 godina.

"Ber i ja još spavamo zajedno. Biću u nevolji jer sam to rekla, ali zaista mi nije briga", rekla je kroz smeh u podkastu "The Ellen Fisher". Alisija je 2020. godine izazvala burne reakcije javnosti kada je rekla da se kupa zajedno sa sinom.

"Sin i ja zajedno uživamo u zajedničkim kupkama, a kada on nije sa mnom, iskoristim to vreme da se sama opustim u kadi. To mi puno pomaže u rešavanju stresa" rekla je za "The New York Times".

Alisija Silverstoun o odnosu sa sinom
Profimedia 

Alisija je sina dobila sa muzičarem Kristoferom Džarekijem sa kojim je provela 20 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna