Dragana Mirković ne krije koliko su je deca usrećila. Dok su njeni sin i ćerka odrastali nije htela da ih medijski eksponira kako bi imali što mirnije detinjstvo. Kada su Marko i Manulela postali punoletni mogli su sami da odluče da li žele da se pojavljuju u medijima, a za sada su samo "otključali" profile na društvenim mrežama.

Za kratko vreme postali su prave zvezde Instagrama - Manuelu već zovu modernom princezom, a Marko ne može da se odbrani od obožavateljki. Draganin naslednik voli automobile i vodi zdrav život.

Redovno ide u teretanu, a kako danas proslavlja 22. rođendan majka je rešila da ga obraduje posebnom tortom - na kojoj su se našl mišići i tegovi, uz natpis “no pain, no gain”.

Srećan ti rođendan, živote moj”, poručila je folk diva sinu, i poklonila mu specijalnu slavljeničku tortu.

Sin Dragane Mirković proslavio 22. rođendan
Instagram/Dragana Mirković 

Marku je rođendan čestitala i sestra Manuela koja je na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije iz ranog detinjstva.

Sin Dragane Mirković proslavio 22. rođendan
Instagram/Manuela Bjelic 

 Dragana je svojevremeno ispričala da je beskrajno ponosna na svoju decu.

"Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" i naglasila da u emotvne izbore svoje dece ne meša.

"Smatram da deca treba da prođu kroz različite izbore, kako bi na kraju načinili pravi. Ako ne naprave i neku grešku, jednog dana neće znati da cene pravu osobu. Kada stalno dobijaš nešto 'super, super, super', ti ne znaš da ceniš to 'super'. Za sada nismo imali problema, meni se sve te devojke dopadaju. Iskrena da budem, uživam u drugoj mladosti zahvaljujući deci", rekla je u emisiji kod Ognjena Amidižića Dragana.

Zašto se Dragana Mirković nikad ne slika u kupaćem kostimu
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna