Bogata naslednica i najstarija ćerka vlasnika Formule 1, Tamara Eklston velika je podrška svom suprugu Džeju Ratlendu. Naime, njemu je preminuo otac Dejvid za koga je bio izuzetno vezan.

"Moje srce je sasvim slomljeno dok ovo pišem. Dan od kog sam uvek strahovao dogodio se mnogo ranije nego što sam mogao i da zamislim", napisao je 41-godišnji Džej na Instagramu pa dodao koliko je njegov otac voleo unuke.

"Tata, volim te i nedostaješ mi više nego što bi ikada mogao da shvatiš. Toliko si volio moje devojke i znam koliko ti je bilo drago da vidiš sve što rade. Tužan sam što više neće moći da te vide. Mislim da je to ono što najviše boli. Tako mi je drago što smo zajedno radili stvari koje smo radili i nadam se da si znao koliko te cela tvoja porodica voli. Sada me obuzima ogromna tuga što te nema, ali kažu da je tuga cena koju plaćamo za ljubav", napisao je Džej koji je izgubio brata pre 22 godine. Uzrok smri nikada nije objavljen.

tamara eklston sa muzem
Profimedia 

"Tada sam imao 19 godina i još uvek se tačno sećam gde sam bio kad sam primio poziv i osećaja potpune bespomoćnosti i ogromne tuge", rekao je svojevremeno muž Tamare Eklston i dodao kako život ponekad može da bude jako okrutan i da su takvi događaji podsetnik da provodimo više vremena s ljudima koje volimo.

"Jednostavno nikada ne znaš što je iza ugla", rekao je Džej.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna