Voditeljka jutarnjeg programa na TV "Prva" Marijana Tabaković objavila je da nakon tri godine napušta ovu medijsku kuću i da će se uskoro upustiti u nove poslovne izazove.

Marijana je dva dana u nedelji vodila jutarnji program, ponedeljkom i utorkom, a za to vreme stekla je velike simpatije i poverenje gledalaca.

"Dragi ljudi, vreme je za neke nove izazove. Posle tačno tri godine koliko sam bila deo 'Prve' televizije, došlo je vreme da se rastanemo. Rastanak kao rastanak - uvek bude težak, jer su ljudi najveća satisfakcija koju nosim sa sobom. Dobri ljudi... Televiziji 'Prva' ću zauvek biti zahvalna na ukazanom poverenju, zajedno smo ostvarivali zaista dobre rezultate. Hvala celom timu, svim kolegama koji čine 'Jutro', jer jedni bez drugih ne bismo bili to što jesmo. Hvala kolegama urednicima, hvala mojoj Svetoj nedelji - prepoznaće se. Hvala kolegama u studiju, koji su činili da se u tom prostoru osećam kao da sam u svojoj dnevnoj sobi. Bila sam "svoj na svome". Hvala mojim ženicama na kafama koje su činile da progledam, šminkerkama što sam blistala uvek i kada mi nije bilo do toga. Hvala celoj režiji. Televizijski posao je takav da se pre ili kasnije svi ponovo sretnemo. I već se radujem tome", poručila je Marijana u svojoj objavi, a onda se obratila gledaocima.

"A najviše hvala vama koji ste pružali istinsku podršku. Na bezbroj poruka, bez ijedne ružne reči. Naprotiv. Dokazali smo da ipak može i drugačije. Hvala vam na tome. I kao što rekoh u razgovoru sa predivnim Ljubivojem Ršumovićem, vreme je da okrenem novi list i ispisujem nove stranice, stvaram nove uspomene. Sa svim ovim divnim ljudima u srcu. Gledamo se uskoro na jednom drugom mestu", napisala je voditeljka.

Marijana ne voli da javno eksponira privatni život, ali je poznato da je i van kamera srećna i ispunjena - u skladnom je braku sa suprugom Ivanom, sa kojim ima ćerku Petru i sina Pavla.

"Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore", rekla je voditeljka jednom prilikom za "Hello".

Marijana je jednom prilikom istakla i da joj, kao mami dvoje male dece, nije bilo teško da se prilagodi formatu kakav je jutarnji program.

"Budim se u pola pet. To mi ne pada teško jer imam dvoje male dece uz koje sam navikla da ustajem rano, pa i noću ako zatreba. Ujutru ne jedem, koncentrisanija sam za posao na prazan stomak. Zapravo, najbolje funkcionišem kada sam gladna, ako nešto pojedem, odmah se opustim. Čim dođem u redakciju, popijem domaću crnu kafu bez mleka i šećera i sok od jabuke, to me razbudi i drži do prve pauze, kada uzmem nešto malo, obično samo bananu", rekla je prošle godine za magazin "Gloria".

Još fotografija Marijane Tabaković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Tabakovic Marijana Tabaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna