Ana Đurić Konstrakta ponosna je mama dvoje dece, Lene i Nikole, koji su sada na pragu puberteta, te se trudi da im usadi osećaj odgovornosti.

"Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe. Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne. Ostane krevet nepospremljen pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke. Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, i na kraju ga ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme valjda da ih 'uteram' u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini", rekla je Konstrakta za crnogorsku televiziju "E".

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

Pevačica i dalje obavlja funkciju upravnice zgrade u kojoj stanuje, ali priznaje da je zahvalna što za sada u zgradi nema nikakvih problema, jer ne zna kada bi našla vreme da se njima bavi.

"Traljava sam tu sad, nemam vremena. Srećom, ne kvari se lift, nema poplava, tako da sam se tu provukla. Kada bi me strefila neka poplava, ne znam kako bih našla vreme da se time bavim", iskrena je bila pevačica.

Osim pored svoje porodice, sreću pronalazi u malim stvarima i vremenu koje uspe da izdvoji samo za sebe.

"U principu meni je najbitnije da imam neko svoje vreme dnevno da uživam, da popijem kafu sama sa sobom. To me čini jako srećnom. Kada ima svega, malo si sam sa sobom, malo šetaš, malo radiš, malo se družiš", otkrila je.

Konstrakta o proslavi Uskrsa
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji kaže da će sledeće nedelje pratiti festival "Pesma za Evroviziju", na kojem će biti izabran ovogodišnji predstavnik naše zemlje na najvećem muzičkom takmičenju. 

"Moram da kažem, ranije nisam pratila. To je za mene bilo usput, ako stignem i ako smo svi slobodni te večeri pa sednemo ispred TV-a i odgledamo. Sada, kada sam ušla u strukturu i sve to, postaje mi zanimljivo tako da ću ispratiti", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Konstrakte pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Printscreen / Eurovision Song Contest Konstraktin stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna