Nakon što je mesecima bila pod lupom javnosti, Konstrakta je priznala da joj je nedostajalo da kod kuće bude domaćica. Umetnica je ponosna majka dvoje dece, za koju kaže da su u godinama kada im njeno prisustvo više nije toliko potrebno.

"Volim da kuvam, volim da sam u kući, dočekujem, ispraćam, pratim šta je bilo. Deca imaju 14 i 12 godina. Oni su već poprilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno... U drugoj meri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji, da me nema često... Postoji volja za prihvatanjem situacije", rekla je Konstrakta na televiziji "K1".

Na negativne komentare se ne osvrće preterano, ali ih, kako kaže, redovno čita njen muž.

"Moj muž dosta strada sada. Pogotovo njemu sada nije lako. On dosta sedi na Tviteru i gleda šta se tamo dešava. A svi znamo da je Tviter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Sudovi se peru sami (smeh). Mislim da su ranije svi mislili da se sudovi peru sami, kuća se čisti sama... Međutim, situacija nije takva", objasnila je pevačica.

Konstrakta se oglasila pred veliko finale
Printscreen/RTS 

Konstrakta je otkrila i da joj je cena nastupa porasla nakon učešća na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu, gde je sa pesmom "In corpore sano" osvojila 5. mesto.

"Materijalni faktor je svakako tu. Cena je posle Evrovizije dosta porasla, zarađuje se više, nastupa je više. Cena nam je porasla, bendu i meni", rekla je ona.

Neka od Konstraktinih izdanja sa Evrovizije pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Eurovision Song Contest Ana Đurić Konstrakta oduševila na otvaranju Evrovizije u Torinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna