Mina Lazarević (47) iza sebe ima dugu i uspešnu glumačku karijeru, a pored glume, od malih nogu pokazivala je talenat i za muziku. Tako je već sa 14 godina počela da obučava druge - držala je časove klavira i solfeđa, i upravo na taj način zaradila prvi novac.

"Imala sam svoje metode kako da ih naučim, ja sam ruska klavirska škola, a njihov moto je besomučno ponavljanje. Tek posle rada sa mnom polagali su solfeđo, a do tada su padali", ispričala je Mina svojevremeno za medije.

Život poznate glumice promenio se preko noći kada je, na trećoj godini studija, zatrudnela i rodila sina Luku. I pored trudnoće uspela je da završi studije glume i da diplomira, a samo dva meseca nakon porođaja dobila je prvu ulogu, koja ju je i proslavila. Reč je o liku Čupke u popularnoj seriji "Porodično blago".

Mina je najstarijeg naslednika dobila sa prvim suprugom, džez muzičarem Aleksandrom Miletićem, a Luka je sada mladić od 26 godina, koji vodi samostalan život.

"Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno", rekla je glumica prošle godine za "Story".

Mini Lazarević umro otac
Printscreen / K1 

Nakon razvoda od prvog muža glumica je ponovo stala na "ludi kamen", sa baletanom Goranom Stanićem sa kojim je dobila još dvoje dece, ćerku Ivu i sina Marka.

Njihov brak završio se razvodom zbog nasilja u porodici, a Stanić je jedno vreme bio u pritvoru zbog napada na glumicu.

"Mina mi je pokazala tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala... Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima", pričao je kasnije Minin otac.

Još fotografija Mine Lazarević pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/K1, Youtube/Printscreen/RTS Mina Lazarević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna