Pevačica Milica Todorović iza sebe ima nekoliko dugih veza - sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, koreografom Milošem Paunovićem, glumcem Petrom Strugarom, a mnogi su zaboravili da je njena prva ljubav bio pevač Nenad Jovanović, sa kojim se takmičila u drugoj sezoni "Zvezda Granda", u kojoj je i pobedila.

Milica i Nenad u vezi su bili četiri godine, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima. To je sada potvrdio i Nenad, koji je danas srećno oženjen i ima sina.

"Milica i ja smo ostali u sjajnim odnosima. Nikada nije bilo zle krvi između nas. Rastali smo se kao prijatelji. Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno, pa smo i danas jedno drugom podrška ukoliko zatreba. Milica je divan prijatelj i kolega", rekao je pevač za "Kurir".

Milica Todorović već neko vreme nema emotivnog partnera, pa je sebi na početku ove godine poželela da se zaljubi.

"Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim. Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim", rekla je nedavno pevačica.

Ona priznaje i da joj je uveliko proradio majčinski instinkt, te da bi volela da se što pre ostvari u ulozi majke.

"Volela bih da imam dete, bilo muško ili žensko, volela bih da je devojčica, ali samo da je živo i zdravo, da, proradio mi je majčinski instinkt pre jedno dve, tri godine", rekla je krajem prošle godine.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna