Mina Lazarević prvi put je na "ludi kamen" stala sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem, sa kojim je dobila sina Luku, kog je rodila kada je imala 22 godine.

Osim što su bili bračni partneri, Mina i Aleksandar su zajedno i radili, budući da je glumica sa suprugom nastupala na džez zabavama. Nakon razvoda, nastavili su poslovnu saradnju i ostali u prijateljskim odnosima.

Aleksandar Miletić, prvi muž Mine Lazarević
Youtube / Printscreen / Belgrade Dixieland Orchestra 

 "Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina", rekla je Mina jednom prilikom za "Blic".

Kako je isticala, u Aleksandru je uvek imala oslonac i veliku podršku.

"Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači", dodala je tada glumica.

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, Mina je zatrudnela i ona i Aleksandar dobili su sina Luku. Luka danas ima 25 godina i, kako glumica kaže, svoj je čovek.

"Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno", rekla je nedavno za "Story" Mina, koja je dva meseca nakon porođaja počela da snima popularnu seriju "Porodično blago", gde je imala svoju prvu ulogu.

Još fotografija Mininog prvog muža Aleksandra Miletića pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Belgrade Dixieland Orchestra Aleksandar Miletić, džez pijanista, prvi muž Mine Lazarević

Nakon razvoda od muzičara, Mina Lazarević ponovo je otišla pred oltar, i to sa baletanom Goranom Stanićem. Sa njim je dobila još dvoje dece, ćerku Ivu i sina Marka.

Međutim, brak sa Goranom završio se incidentom, a baletan je bio u pritvoru zbog nasilja nad glumicom.

Prvi muž Mine Lazarević
Printscreen/K1 

Mina Lazarević svojevremeno je u jednoj emisiji pričala o situacijama u braku sa Goranom.

"Kada mu kažem 'Hajde da razgovaramo', ja samo vidim prevrtanje očima. I onda nemam želju ništa ni da mu kažem, niti da mu objašnjavam. A onda sam pokušala drugačije. Na primer, gledamo film, ili pijemo kafu i onda kažem 'Znaš, možda bi mogao ovo, ili ono', pričala je glumica, koja je priznala da ni taj princip nije najbolje funkcionisao.

"Zato moram da dođem i da vrištim na njega, a onda me on pita zašto sam dramatična i zašto je kod mene sve preterano i glasno", rekla je ona tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna