Popularni pevač Šon Mendez (24) uslikan je s doktorkom Džozelin Mirandom (51) i ponovo podgrejao priče da su u vezi. Naime, od juna prošle godine priče se da je muzička zvezda sa 27 godina starijom kiropraktičarkom. Zajedno su fotografisani na ručku, a i Džozelin je uslikana kako ulazi u dom slavnog pevača. Godinama je bila Mendesov kiropraktičar i doktor na njegovim turnejama, koncertima i nastupima. 

Nove fotografije podstakle su nove priče. Uslikani su na ulici, Mendez je bio bez majice, a Miranda je nosila helanke, majicu na bratele i naočare za sunce. 

Bili su dobro raspoloženi i nasmejani i nisu se mnogo obazirali na fotografe koji su ih pratili na svakom koraku.

Šon Mendez u vezi sa 27 godina starijom doktorkom
Profimedia 

Miranda je zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici veoma poznata među američkim pevačima, glumcima i sportistima.

Šon Mendez je tri godine bio u vezi sa Kamilom Kabeljo. Zabavljali su se od 2019., nedugo nakon što je objavljen njihov hit duet "Senorita". Ipak, ljubav su okončali.

Kamila Kabeljo, Gremi 2023
Profimedia 

"Pozdrav svima, odlučili smo da raskinemo našu romantičnu vezu. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićeno da budemo najbolji prijatelji. Jako cenimo vašu podršku od početka i idemo napred", objavili su u zajedničkom saopštenju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna