Nikolina Pišek se pred kamerama odlično snalazi pa se čini da je to posao za koji je oduvek spremala. Međutim, njena karijera počela je na drugom mestu. Naime, Nikolinu je majka želela da upiše na balet, ali ona je htela da, baš kao i njen otac trenira boks.

Osim boksa, Nikolina se bavila ritmičkom gimnastikom. U Zagrebu je završila gimnaziju jezičkog smera, a nakon srednje škole upisala je studije dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, gde je i diplomirala. Radila je kao hostesa, manekenka, a tokom studija bavila se i fotografijom. Potom je počela da piše tekstove, a televizija ju je nekako sama pronašla. Imala je izlet i u glumačke vode. Iako nije planirano da se zadrži, tvrdi da su "iz nekog razloga su za nju raspisali ulogu za celu godinu". 

Radila je u nekoliko televizijskih kuća, a od skoro vodi emisiju "Masked Singer" na jednoj hrvatskoj televiziji. Kako je otkrila za hrvatske medije razmišlja da li da upiše doktorske studije na Arhitenskom fakultetu.

Nikolini se život promenio iz korena kada joj je u maju 2022. godine iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Ostala sama sa njihovom ćerkom Unom Sofijom.

"Majčinstvo je po sebi vrlo izazovno, a samohrano majčinstvo je tek jedna nova dimenzija. Ja sam sad već, možda je nerealno reći, drugi put u životu ostala sama s detetom i na neki način se nalazim u životnoj fazi u kojoj su se obistinili svi moji strahovi i sada kad sam se suočila s njima, to je lekovito, katarzično iskustvo", nedavno je priznala voditeljka za "Dnevni avaz", koja je, kako kaže, prihvatila surovu realnost u kojoj se našla.

nikolina pisek
Instagram / nikolina_pisek 

"Trenutno sam okupirana preslagivanjem u svom životu. Situacija je slična kao da vas je pogodio zemljotres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaša realnost se promeni i ništa nije isto kao što je bilo pre. Onda sledi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mesto, tako da još neko će vreme proći dok se meni teren ne stabilizuje i dok sve ne dođe na svoje mesto. Mogu potpuno realno da shvatim u kojoj novoj realnosti sad zapravo živim, i mislim da tu nisam jedina", rekla je ona za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna