Dom pevačice Emine Jahović već godinama je u Istanbulu, gde je nastavila da živi i nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza.

Pop zvezda je, baš kao i čitava planeta, potresena vestima o razornim zemljotresima koji su poslednjih nedelja pogodili Tursku, a u kojima je više desetina hiljada ljudi izgubilo živote. Iako je ovih dana trebalo da obožavaoce obraduje novom pesmom - duetom sa kolegom Acom Pejovićem, Emina je odlučila da odloži izdavanje ove numere, jer sada nije pravi trenutak za to.

Nakon Pejovića, sada se ovim povodom oglasila i Jahovićeva.

"Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike... Dobila sam gomilu poruka vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem. Kao što je svima dobro poznato, Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E", poručila je pevačica putem društvenih mreža.

Aco Pejović prethodno je ispričao da je, čim je čuo za tragediju, odmah pozvao Eminu da proveri da li su ona i njena porodica dobro.

"Odmah sam je zvao kada se desio zemljotres. Pitao je kako su joj deca. Što se tiče njene porodice, svi su zdravo i dobro", rekao je pre nekoliko dana Pejović za "Blic".

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna