Pevačica Emina Jahović je nakon razvoda od Mustafe Sandala nastavila da živi u Istanbulu, kako bi sinovi Jaman i Javuz ostali blizu oca. Pevač je u junu ove godine ponovo je stao na "ludi kamen", oženivši dve decenije mlađu izabranicu Melis Sutšurup. Njih dvoje venčali su se na intimnoj ceremoniji u Rimu, a potom su organizovali gala svadbu u turskom letovalištu Marmarisa, a Emina bivšem suprugu želi sve najbolje.

"Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu", rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno" koja je Mustafu tužila zbog neisplaćenih alimentacija za sinove, na šta je on odgovorio kontratužbom, tvrdeći da je isplatio novac.

"Sudski spor se nastavlja i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa", rekla je letos pevačica za magazin "Story".

emina jahovic
Instagram / jaemina 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna