Milena Ćeranić proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda" 2008. godine, a u javnosti se godinama pisalo i o njenoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je imala burnu ljubav.

Nemanja je danas srećno oženjen, dok Milena još nije pronašla srodnu dušu.

"Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek sam imala taj problem nesigurnosti sa druge strane", rekla je Milena svojevremeno za emisiju "Premijera".

Ona je prošla kroz težak period nakon učešća u jednom rijaliti programu, posle čega je, kako je ispričala, bila anoreksična, imala je samo 43 kilograma i modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile.

"Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga", rekla je jednom prilikom pevačica za "Mondo".

Milena je 2011. godine ponovo zbog svog ljubavnog života dospela u centar medijske pažnje, kada je uplovila u emotivnu vezu sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem.

Ona je ovu vezu negirala jer je Dašić bio oženjen, a romansu su, prema pisanjima medija, prekinuli 2018. godine.

Još fotografija Milene Ćeranić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ceranicmilena Milena Ćeranić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna