Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra na teži način su iskusili koliko snage imaju u sebi. Krajem 2022. godine  dobili su treće dete, ćerkicu Helenu, koja je rođena sa urođenom srčanom manom. Odmah nakon porođaja beba je operisana, a u bolnici je provela čak mesec dana. Pevač ističe da su ga teške životne situacije kroz koje je prolazio u prošlosti naučile da na sve gleda pozitivno.

"Želeo sam u svakom trenutku da verujem da će sve biti u redu i hvala Bogu što je bilo tako. Jednostavno, postoji snaga koju čovek dobije od Boga u teškim trenucima kada je čoveku to potrebno. Bog nam daje smo ono što mi možemo da izdržimo", rekao je Bojan i prisetio se rođenja starije ćerke.

"Anđeliina se rodila 3 i po meseca ranije sa nekih 860 grama. To je bilo pre nekih 7 godina. Čovek dosta toga zaboravi, mada i taj je period bio, pored ovog, jedan od najtežih u životu definitivno. Kada su deca u pitanju, čovek ne može biti ravnodušan. Kada se sve završi kako treba, čovek izađe zreliji, svesniji i imamo još više želje za životom i radujemo se svim lepim trenucima", rekao je pevač koji se okrenuo veri.

"Vera je ta koja je pomagala u svim teškim trenucima. Ono što je do nas, mi treba da uradimo najbolje moguće, a sve ostalo je u Božijim rukama. Jednostavno, čovek treba da veruje u dobro da bi mu se dobro dešavalo. To bih poručio svim roditeljima koji prolaze kroz bilo kakvu tešku situaciju u životu", rekao je za "Blic" Vasković.

Bojan i Aleksandra Vasković postali su roditelji treći put
Instagram/Aleksandra Vaskovic 

Bojanova supruga Aleksandra po izlasku iz bolnice zahvalila svima koji su je podržavali,

"Nisam očekivala toliku količinu, da kažem, podrške. Znam da ste svi divni, koji me pratite. Mnogo mi je značilo u tim kriznim momentima, koji ste se javljali sa vašim iskustvima, što roditeljskim, što ličnim. Mnogo je 'bustovalo' tu veru, zaista je istina da kada se mnogo ljudi moli za istu stvar, ta energija se povećava i povećava", rekla je Aleksandra, te je dodala:

"U tim momentima nisam delila taj osećaj podrške od strana lekara i čitavog tima koji je vodio, kako mene, tako i Helenu i ceo njen oporavak. To je potpuno drugi nivo i nešto bez čega ne mogu da zamislim da bi ovaj proces išao ovako pozitivno, da nisam naišla na te ljude. Definitivno nikada neću moći da se zahvalim doktorki koja je prihvatila da vodi moju trudnoću. Ona je jedna riznica ljudskosti i znanja. Ona mi je bila puna podrška, gde smo zaista, u svakom smislu delile da život treba podržati i da se za njega treba boriti. Na kraju je ishod ovakav kakav jeste. Naravno, otkrivanje urođene srčane mane je posebna stvar koja nije imala veze sa tim visokim rizikom na početku same trudnoće. To je otkrio profesor kod kog sam radila fetalnu ehokardiografiju", rekla je tada Aleksandra koja uživa sa svojom najmlađom ćerkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna