Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra roditelji su ćerke Anđeline i sina Mihajla, a sada je u njihov dom stigla treća beba. Mlada doktorka na Instagramu je objavila je prelepu vest, da je rodila ćerku prelepog imena.

"Čekajući da te uzmem u naručje…Dobrodošla na svet naša hrabra devojčice, naša treća ljubavi najveća na svetu! Helena Vasković", napisala je novopečena mama. 

Aleksandra i Bojan su u braku od 2015. godine, a upoznali su se tokom snimanja jednog spota.

"Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas", rekla je za Hello! nedavno Aleksandra, dok Bojan ne krije koliko je ponosan na sina i ćerku koja je još kao trogodišnjakinja savladala i azbuku i abecedu.

"Neću preterati ako kažem da ima znanje deteta koje je u drugom razredu osnovne škole. Odlično crta, čita i piše, a za to je najzaslužnija supruga koja joj je uvek strpljivo i posvećeno odgovarala na svako pitanje i objašnjavala sve što ju je interesovalo. Anđelina je jedna radoznala i živahna devojčica sa raznim interesovanjima. Ima dar za sport, a ove zime je to pokazala i na delu – uspešno je savladala skijanje", rekao je pevač i istakao da i sin lepo napreduje.

"Obožava kada je napolju jer može da trčkara, a voli i da 'ćaska' sa nama. Prilično je brbljiv, mada ga ne razumemo baš u potpunosti. (smeh) Za razliku od sestre koja je prvo rekla 'tata', njegova prva reč bila je 'mama'. Krstili smo ga pre prvog rođendana, a taj svečani čin obeležili smo u krugu porodice. Drago mi je kad vidim koliko se Anđelina i Mihajlo vole. Ljubav između brata i sestre je, po mom mišljenju, najveći modus ljubavi koji postoji. Nežni su jedno prema drugom, stalno se grle, rado se igraju zajedno. Naravno, bude tu i neka čarka, tipično dečja. Anđelina ume da ga zafrkava, a ako se Mihajlu u tom trenutku spava ili je nervozan, eto zabave. (smeh) Ali, u suštini su deca za poželeti", rekao je za "Hello!" pevač.

Još fotografija Bojana i Aleksandre pogledajte u galeriji.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna