Sukobi na estradi nisu retkost, ali Saša Popović uspeo je sa svima da zadrži dobre odnose. Zapravo, skoro sa svima. Samo sa jednim pevačem ne priča i to pune 23 godine.

"Ne postoji niko. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Grande", rekao je Popović u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Medijski mogul je na estradi već decenijama i nema problem da priča na brojne teme, koje bi mnogi rado preskočili. Tako je svojevremeno priznao da je živeo u garsonjeri od samo 17 kvadrata, da mu je baba Vanga prorekla da će umreti u 86. godini, ali i da sve njegove tajne zna samo supruga Suzana Jovanović.

"Mnogi ne znaju mnoge stvari o meni, pa naopako kada bi sve znali. Mada većinu stvari znaju (smeh). Imao sam jednu dobru emisiju kod Vesne, to je bila emisija 'Iz profila' gde sam dosta toga pričao o svom životu, ali svakako ima mnogo stvari koje niko ne zna o meni, jedino moja supruga", priznao je te otkrio šta bi se desilo ukoliko bi njegova supruga Suzana odlučila da napiše knjigu.

"Ma samo joj još to fali, onda sam mrtav", rekao je kroz smeh za "Grand" Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna