Tom Kruz je jedan od retkih holivudskih glumaca sa filmovima koji su po pravilu blokbasteri, a koji je do te mere zatvoren za javnost. Filmski star već godinama ne daje izjave za medije, a njegov život je potpuna misterija.

To intrigira mnoge, a čini se i reditelja Džuda Apatova koji je na dodeli nagrada Američkog udruženja reditelja iznenadio šalama na račun Toma Kruza. Prvo se našalio na račun glumčeve visine, sajentoloških uverenja, odnosa prema deci i željom da samostalni izvodi opasne scene u svojim filmovima.

"Specijalni efekti u 'Maveriku' toliko su dobri da nisam uspeo da vidim gomilu telefonskih imenika na kojima je Tom sedeo kako bi dohvatio kontrolnu tablu u avionu", rekao je a potom nastavio:

 "Sećate li se kada je Tom Kruz skakao po kauču i svi smo mislili 'koji je to ludak!'', prisetio se Apatov kada je glumac 2005. godine gostovao kod Opre Vinfri.

"Sada ga gledamo kako se baca s litica na motoru i mislimo - 'ma dobro je Tom'. Ne, Tom nije dobro. Neko treba da mu objasni da ovakve stvari mogu da se urade kompjuterski. Imaš 60 godina. Smiri se", narugao se komičar holivudskoj zvezdi, ali nije se tu zaustavio.

"Jedino čega se stvarno boji je, čini se, zajedničko starateljstvo nad decom i antidepresivi. Danas sam duplirao dozu tableta. Zbog ovog! Šta mislite, šta bi Tom pomislio da ne uzima toliko antidepresiva? Verovatno nešto u stilu: 'Nema šanse da skočim s ove litice kad sam toliko brutalno bogat', rekao je Apatov aludirajući na glumčev stav u kom se protivi uzimanju antidepresiva, jer to nije u skladu s njegovim religijskim uverenjima.

Tom Kruz se, nedavno, našao i na meti negativnih komentara zbog estetskih zahvata kojima se podvrgao.

 Pogledajte kako se razlikuju portreti Toma Kruza kroz njegovu karijeru.

Profimedia Šta je sve operisao slavni glumac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna