Suri Kruz, šesnaestogodišnja ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, odrasta u specifičnoj porodičnoj situaciji. Oca slavnog glumca i pripadnika Sajentološke crkve, prema navodima stranih medija, nije videla celu deceniju, a majka joj pruža bezgraničnu podršku u svemu pa i u iskazivanju muzičkog talenta. Glumica je sada otkrila da je njena ćerka snimila obradu pesme "Blue Moon" za uvodnu špicu filma "Alone Together". Za ovo filmsko ostvarenje je Kejti napisala scenario, a ima i glavnu žensku ulogu. 

"Uvek želim najviši nivo talenta, pa sam je pitala! Ona je zaista vrlo, vrlo talentovana. Snimila je pesmu bez moje asistencije, pustila sam je da radi kako ona smatra da treba",  izjavila je Kejti Holms. Glumica je vrlo zatvorena i retko  deli informacije o Suri, ali na iznenađenje fanova, otkrila je da im to nije prva saradnja.

Suri je pevala i za film "Retki predmet" koji je glumica režirala prošle jeseni. Iako je očigledno da Suri ima pevačkih ambicija, mama kaže da njena ćerka još uvek ne razmišlja o pevačkoj karijeri.

"Ona je 16-godišnja klinka koja ide u srednju školu i druge stvari su joj na pameti",  pojasnila je Holms.

Suri je još davne 2011. godine proglašena za najuticajnije dete na planeti. Iako je tada imala tek pet godina, sama je birala garderobu koju želi da nosi - to su bili isključivo najskuplji modni brendovi, a štikle je nosila od kada je prohodala. Za ovo ponašanje male Suri tada su okrivljivali i medije jer su je progonili na svakom koraku, a devojčica je na taj način shvatila koliko je "važna" svetu koji je okružuje. Suri danas ima 16 godina i odrekla se damskog stila i izgleda kao prava tinejdžerka.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Suri Kruz napunila je 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna