Marina Visković nije skromna kada je u pitanju njen fizički izgled. Tvrdi da na sebi sve voli i da se mnogo odricala kako bi došla do željene figure.

 "Sve volim na svom telu. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim", rekla je pevačica nedavno u emisiji kod Ognjena Amidžila pa se osvrnula na to šta bi promenila na sebi:

"Volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni", ispričala je Marina koja februar provodi na nekoj od egzotičnih destinacija, pa rešila i da se pohvali fotografijama u kupaćem kostimu.

"1, 2 ili 3?", otkrila je pevačica da je neodlučna oko fotografije na kojoj je najbolje ispala. Međutim, većini njenih obožavalaca se nije dopala nijedna. Iako su je neki pohvalili što nije fotografije obradila u fotošopu, mnogi su komentarisali da se ugojila, i da ne izgleda baš najbolje u kupaćem, a posebno su joj zamerili to što ima celulit.

"Nikad nisi izgledala ovako loše", " Šta ti se dogodilo sa nogama? Prepune su celulita!", samo su neki od negativnih komentara.

Iako je u početku na njih odgovarala, fotografije je ipak rešila da ukloni sa svog profila. 

Kako se vama dopada Marina Visković na ovim fotografijama?

Instagram/Marina Visković Marina Visković u kupaćem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna