Krajem prošle godine, Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra dobili su treće dete, ćerkicu Helenu, koja je rođena sa urođenom srčanom manom. Beba je odmah nakon porođaja operisana, a nakon više od mesec dana provedenih u bolnici Aleksandra i Helena su došle kući, pobedivši u ovoj velikoj borbi.

Aleksandrina trudnoća od samog početka bila je rizična, a sada je o tome progovorio i Bojan, istakavši da je njegova supruga veliki borac.

"Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99% žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu", rekao je pevač "Lexington benda" u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Bojan Vasković sa suprugom
Instagram/bojanvaskovic_official 

Aleksandra je veoma aktivna na Instagramu, gde sa pratiocima deli mnoge detalje iz privatnog života, pa je tako i o svemu kroz šta je prošla sa ćerkicom govorila otvoreno. Bojan podržava njeno angažovanje na društvenim mrežama, iako mu je, priznaje, u početku trebalo vremena da se na to navikne.

"U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome", iskren je bio pevač.

Još fotografija Bojana i Aleksandre Vasković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna