Siniša Mihajlović je dobio otkaz u fudbalskom klubu Bolonja, a na društvenim mrežama već danima stižu uvrede na njegov račun zbog loših rezultata na utakmicama. Neprijatni komentari odnosili su se čak i na njegovo zdravlje, a poznato je da je čuveni srpski trener proveo celo leto na hemoterapijama.

Siniša se hrabro bori sa leukemijom, a njegova porodica mu pruža snažnu podršku. Uz njega je, pre svega, supruga Arijana, ali ni ćerka Viktorija nije mogla da sedi ćutke. 

"Nikada ne pišem ovakve stvari na mrežama, trudila sam se da ne gubim vreme sa ljudima koji se kriju iza tastatura i tako ispoljavaju svoje frustracije ali, kad se pređe granica, onda nešto moram da kažem", napisala je Mihina ćerka.

Ćerka Siniše Mihajlovića brani oca
Instagram / vickymiha 

"Ne smatram da je ispravno mešati posao i privatni život. Ako hoćete da uvredite mog oca ili da kritikujete njegov rad, samo napred. Ali kada je reč o porodici, njegovom zdravlju i mnogim drugim zaista sramnim stvarima koje sam pročitala, onda to više ne prihvatam", napisala je Viktorija.

"Ovo što pišete je užasavajuće. Ne zaboravite da govorite o čoveku, ocu, da ima i decu koja mogu da čitaju to što pišete i da ih to jako pogodi. Stidim se u vaše ime", dodala je. 

Siniša je bio dirnut ovim Viktorijinim gestom, pa je i sam komentarisao događanja na Fejsbuku i Instagramu. "Moja ćerka je odgovorila na uvrede koje nemaju veze sa fudbalom. To su ljudi koji se kriju iza tastature, nemaju petlju, pa komentarišu. Neka kažu u lice. Decu može da povredi kad pročitaju tako nešto o roditeljima, ali ja sam navikao. Moja deca moraju da se naviknu na taj život, ali kada se pređe granica mora da se odgovori", kaže Miha. 

Izvor: Lepa&Srećna