Slavlje porodice Đokovićje jedna od tema o kojima se već danima priča. Novak je obeležio svoju 22. pobedu na Grend slem turnirima spektakularnom žurkom, a svima su najsimpatičniji snimci na kojima se vidi kako najbolji teniser peva stare folk hitove.

Uz njegove "karaoke" nastupe, sad su se na mrežama pojavili i snimci žene Jelene, kojoj je prvo muž otpevao pesmu s njenim imenom. Sad je Jelena zaneseno odgovorila pesmom "Sanjam".

Hit Lepe Brene podigao je na noge mnoge goste na Novakovom slavlju, a u jednom trenutku se njemu i Jeleni pridružila i majka Dijana. Svi koji pričaju o potencijalno lošem odnosu između snaje i svekrve gledaju ovaj snimak "na repeat" kako bi eventualno uočili neke znake nesuglasica.

Jelena, u jednom trenutku, nudi i Dijani mikrofon, kako bi se i ona pridružila u pesmi, ali svekrva to odbija uz osmeh. Čini se da je ipak samo stidljiva i da ne voli da peva uz mikrofon, ali je ostala na kratko zagrljena s Novakom.

Svi su zajedno đuskali uz Brenin hit, a kako je to izgledalo pogledajte i sami!

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene Twitter/@naslovnestrane365

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna