Izreka "poklonu se u zube ne gleda“ ne važi za pevačicu Jasnu Milenković Jami. Ona smatra da pažnja nije važna, već sadržaj poklona. Zato i ne voli da dobije cveće.

"Meni pažnja nije bitna. Cveće volim da vidim samo u cvećari. Ne podnosim cveće, ježim se. Za ženu cveće ne, možda za mamu, za baku. Nešto čega se sećam, nešto za ceo život. Neki dijamantić, da ga se sećam zauvek. Može i mali da bude. Cveće uvene. Moja kolekcija dijamantića kod kuće je skromna. Jednog dana kad budem došla u neke godine i otvorim taj dijamant biće kao Titanik. Ta uspomena ostaje zauvek, a cveća se i ne sećam, zato ga i ne volim", ispričala je u jednoj emisiji Jami.

O tome kakav je uticaj Jami nekada imala na muškarce kolale su razne priče, a i danas se jedna prepričava po Dorćolu, gde pevačica i živi.

"Uvek je oko mene bilo sportista, sa nekima se i danas družim. Nisam ni znala šta se dešava jer ja tu priču nisam ničim izazvala. Dvojica košarkaša su bili rivali u istom momentu, obojica su me želeli za devojku. Nisu me zanimali, ja sam otišla sa trećim. Svim svojim frajerima bila sam reklama. Od svih mojih bivših ja sam napravila nešto", rekla je za Skandal Jami, koja svojim najvećim uspehom smatra ćerku Leu koju je sama odgajila.

lea i jami-min.jpg
Youtube / TV Pink 

"U jednom momentu sam priznala sebi da nisam osoba za brak. Posao mi je dinamičan i zahtevan, moram da budem naspavana, doterana, mirna, bez stresova koje neminovno ponekad stvara život udvoje. Moji roditelji imaju najbolji brak na svetu, ali ja ne verujem u brak i nikad se nisam udavala. Taj papir kao da uništava magiju ljubavi, što se potvrdilo kod mnogih mojih prijatelja na čijim sam venčanjima bila. Da sam se venčala sa dvadeset, možda ne bih ovako razmišljala. Ali već posle 30. bila sam veoma svoja i oformljena, teško bi mi bilo da se prilagođavam i menjam ličnost. Muškarce volim, hvala bogu da ih ima, ali mi, žene, smo jače, emotivnije, čvršće stojimo na zemlji. A ponekad valja biti sebičan i sačuvati sebe", bila je iskrena  u razgovoru za "Gloriju" Jami.

Pogledajte fotografije Jami sa ćerkom u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jasna Milenković Jami sa ćerkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna