Jasna Milenković Jami važila je za fatalnu zavodnicu devedesetih godina prošlog veka. Pevačicu su povezivali sa nekim od najmoćnijih muškaraca tog vremena, ali ona se nikada nije udala.

"U jednom momentu sam priznala sebi da nisam osoba za brak. Posao mi je dinamičan i zahtevan, moram da budem naspavana, doterana, mirna, bez stresova koje neminovno ponekad stvara život udvoje. Moji roditelji imaju najbolji brak na svetu, ali ja ne verujem u brak i nikad se nisam udavala. Taj papir kao da uništava magiju ljubavi, što se potvrdilo kod mnogih mojih prijatelja na čijim sam venčanjima bila", rekla je pevačica koja smatra da su žene jače i stabilnije od muškaraca.

"Da sam se venčala sa dvadeset, možda ne bih ovako razmišljala. Ali već posle 30. bila sam veoma svoja i oformljena, teško bi mi bilo da se prilagođavam i menjam ličnost. Muškarce volim, hvala bogu da ih ima, ali mi, žene, smo jače, emotivnije, čvršće stojimo na zemlji. A ponekad valja biti sebičan i sačuvati sebe", ispričala je svojevremeno za "Gloriju" Jami koja je ćerku Leu  rodila pre 20 godina, a o njenom ocu nikada nije javno govorila. Odgajala ju je kao samohrani roditelj, a i danas se nagađa ko je muškarac koji je osvojio srce dugonoge pevačice.

"Postoji jedan muškarac koji mi je u srcu i kog ceo život volim. Svi drugi su mi bezveze pored njega. Tog čoveka javnost vrlo dobro poznaje. Malo pričam na ovu temu jer je to moj privatni život. To samo mene treba da zanima. Mnogi su ludeli za mnom. Nekako je moja energija privlačila ljude, ali i to što sam dobro radila svoj posao. Umela sam da napravim atmosferu za pamćenje, to se cenilo najviše i zato sam bila u društvu mnogih uticajnih ljudi", ispričala je za "Republiku" Jami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna