Otkako je Jasna Milenković Jami javnosti predstavila ćerku, ne prestaje da se komentariše koliko njih dve liče.

"Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa", ispričala je svojevremeno Jami koja ćerku Leu smatra svojim životnim uspehom.

"Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju. Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu. Kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila", rekla je Jami za magazin "Gloria" jednom prilikom.

Pevačicu je ćerku dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, povezivali sa nekim od najmoćnijih muškaraca tog vremena, ali ona se nikada nije udala.

"U jednom momentu sam priznala sebi da nisam osoba za brak. Posao mi je dinamičan i zahtevan, moram da budem naspavana, doterana, mirna, bez stresova koje neminovno ponekad stvara život udvoje. Moji roditelji imaju najbolji brak na svetu, ali ja ne verujem u brak i nikad se nisam udavala. Taj papir kao da uništava magiju ljubavi, što se potvrdilo kod mnogih mojih prijatelja na čijim sam venčanjima bila", rekla je pevačica koja smatra da su žene jače i stabilnije od muškaraca.

Pevačica se na jednom događaju pojavila sa ćerkom. Imale su slične frizure, a obe su ponela odela, Jami je ponela narandžasti komplet, dok je njena naslednica imala zeleni.

Pogledajte njihove zajedničke fotografije u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jasna Milenković Jami sa ćerkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna