Marija Marić Marković, poznatija pod umetničkim imenom Mari Mari, dvehiljaditih godina bila je jedna od najpopularnijih pop pevačica. Međutim, nakon udaje za supruga Uroša, sa kojim je u braku od 2009. godine, i rođenja ćerki Une i Lene, odlučila je da pevački posao ostavi po strani i da se muzikom bavi na drugi način.

Već godinama radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku, a pre nekoliko godina je istakla da ne razmišlja o povratku na scenu.

"Mislim da se neću vraćati na scenu. Možda i hoću nekada, u nekom momentu. Sada imam svoj put i imam sav smisao koji nisam imala dok sam se bavila samo pevanjem. Ovo je mnogo bitnije. Ni estrada više nije kao što je nekada bila. Nikada nije bila onakva kakva sam ja želela da bude", rekla je jednom prilikom Mari Mari.

Pevačica i njen suprug 2011. godine prošli su kroz veoma težak period, kada je njihova starija ćerka Una, koja je tada imala samo devet meseci, povređena i operisana. Ona je tokom porodične posete prijateljima pala sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje.

"Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim", otvorila je dušu Mari Mari pre nekoliko godina.

"Sama činjenica da se sve to dogodilo dovoljna je da nas promeni. Ipak, pametan čovek sagledava sve događaje s više strana, iz toga uči i razotkriva greške. Deca nas samim svojim bitisanjem menjaju kao ljude, pa sam tako uz moje devojčice postala bolja i jača ličnost", govorila je.

U svom suprugu je pronašla ljubav za ceo život, a sve teške trenutke prebrodili su zajedno.

"Naš odnos mnogo se menjao i nadograđivao, a to se dešava i dalje. Svaka veza prolazi kroz promene, ali važno je da se uvek zasniva na poverenju. Gledala sam i razne emisije u koje dovode bračne parove i pitaju ih: 'Koji je ključ vaše uspešne veze?' Suština iz mog malog iskustva jeste da partneri moraju da budu iskreni i razgovaraju jedno s drugim. Život je čudo i namešta nam razne situacije, a mi zaboravljamo da budemo otvoreni, prvo sami prema sebi, a potom i prema partneru. Ukoliko postoje dobronamernost i ljubav, i najteže stvari mogu da se dovedu u red. Naravno da smo Uroš i ja imali teških trenutaka u dosadašnjoj vezi, ali prevazilazili smo ih iskrenošću, poverenjem i ljubavlju", ispričala je pevačica ranije za "Story".

Uroš je muzički producent, pa se ni on ni Marija neće iznenaditi ako naslednice krenu njihovim stopama.

"Moj Uroš i ja smo muzičari i mala je verovatnoća da deca ne krenu našim stopama, jer to je genetika. Vidim da su obe talentovane i stalo mi je bilo da imaju sluha, a šta će da izaberu kao poziv, to je njihova volja. Meni je važno da ja budem dobro kako bih mogla da im omogućim puno ljubavi, jer da bi mogao to da im pružiš, moraš da misliš na sebe, da tebi bude dobro", iskrena je bila jednom prilikom pevačica.

Još fotografija Mari Mari možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / ms.marimari Mari Mari

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna