Megan Markl ne odustaje od tvrdnje da nije znala baš ništa o britanskoj kraljevskoj porodici pre nego što je upoznala princa Harija. To je nekoliko puta naglasila i u intervjuu koji je dala čuvenoj Opri, a njena nekadašnja prijateljica Ninaki Pridi, tvrdila je drugačije - da je bila opsednuta.

"Ona želi da bude nova princeza Dajana. Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film 'Princezini dnevnici', o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja", rekla je bivša drugarica, a njene reči sada su dobile i svojevrsnu potvrdu. Kako britanska javnost ne veruje rečima Megan Markl uspeli su da dođu do informacije šta je Megan pisala na svom blogu "The Tig" koji je kasnije ugašen.

Pisala je o venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama i to dve godine pre nego što je upoznala Harija.

"Brojne devojčice sanjaju o tome da budu princeze. Ja sam pak bila opsednuta sa Širom, princezom moći. Za one od vas koji nisu upoznati sa crtaćima iz 80-ih, Šira je sestra blizanka Himena i kraljevska pobunjenica s mačem, poznata po svojoj snazi. Ona definitivno nije Pepeljuga", napisala je i dodala da i odrasle žene sanjanju da postanu princeze.

Kejt Midlton
Profimedia / Chris Jackson/WPA-Pool//GEORGEROGERS_GEORG001 

"Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko venčanje i beskrajne razgovore o princezi Kejt", napisala je

Hari tvrdi - Megan nas definitivno nije guglala

Nekadašnja glumica je supruga uverila da nije znala puno o njegovoj porodici i njemu prije njihova prvog sastanka. Hari je istakao da je i na upoznavanje sa kraljvskom porodicom Megan otišla skroz nespremna, pa je pomislila da je princ Endru kraljičin pomoćnik jer je nosio njenu torbicu.

"Nakon nekoliko trenutaka Meg me pitala nešto o kraljičinom pomoćniku. Pitao sam je o kome govori. ‘Onaj čovek koji je držao njenu torbicu. Onaj koji ju je otpratio do vrata. To nije bio njen pomoćnik? Ko je to onda?‘, uzvratila je", prepričao je njihov razgovor.

"Definitivno nas nije guglala", zaključio je Hari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna