Megan Foks koju smatraju najlepšom glumicom na svetu okončala je ljubav dugu tri godine sa reperom Mašin Gan Kelijem. Kao razlog se navodi njegovo neverstvo sa gitaristkinjom Sofi Lojd koja se bendu pridružila prošle godine. Ova 26-godišnja muzičarka ošto je demantovala ove glasine.

"Sofi Lojd je profesionalna, uspešna muzičarka koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga prekinula svoju vezu, je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umetnici izveštavati na takav način i pisati takve komentare", stoji u službenom saopštenju njenog tima.

Ko je plavuša koja je otela verenika Megan Foks
Profimedia 

Sofi se je u vezi sa Kristoferom Paniterom više od pet godina, a on ju je podržavao i na njenim nastupima. 

Megan i Mašin Gan Keli su se verili u januaru 2021. godine.

"Jula 2020. godine sedeli smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslediti nakon ovog, rekla sam "da"... A onda smo popili krv onog drugog" napisala je Megan.

Mnogi komentarišu da je ovo što se dogodilo Megan karma, jer je ona supruga Brajana Ostina Grina napustila nakon deset godina braka, upravo zbog muzičara.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin razvode se posle deset godina braka. Iako se već neko vreme šuškalo da imaju trzavice u braku, oni koji su bliski paru tvrde da je razlog razvoda tridesetogodišnji reper Mašin Gan Keli.

megan foks 0755305845-min.jpg
Profimedia 

Par se navodno upoznao na snimanju Meganinog novog filma "Midnight In The Switchgrass", a kasnije su viđeni kako zajedno napuštaju jedan restoran. Zvezda serije "Beverli Hils" potvrdila je da se Megan promenila kada se vratila sa snimanja pomenutog filma.

"Ružno sam sanjao da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i bilo je jasno da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline", rekao je Brajan Ostin Grin prilikom javljanja u emisiju „With Brian Austin Green“, 2020. godine, a potom je i otkrio da mu je supruga onda saopštila da želi razvod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna