Megan Mark je jedna od najmoćniji žena današnjice. Kada se udala za britanskog princa Harija mnogi su pomislili kako je baš imala sreće u životu, međutim kraljevski stručnjak Tom Bauer koji je pisao biografiju britanske kraljevske porodice, tvrdi da je ona veoma promišljena i da je sve uradila planski.

"Vojvoda od Saseksa se 'drži' za svoju suprugu Megan Markl 'kao splav za spasavanje'. Ona ispunjava sve kriterijume princa Harija, a on to nije pronašao ni kod jedne devojke do sada", tvrdi Bauer u knjizi "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzora". On ističe da je Hari emotivno oštećen zbog traume koju je uzrokovala tragična smrt njegove majke, princeze Dajane, i da je Megan dobro znala kako da ga pridobije.

"Harijev život godinama je predmet pažnje javnosti. Nesrećni brak njegove majke, princeze Dajane, zbog dugogodišnje veze kralja Čarlsa sa svojom sadašnjom ženom, kraljicom suprugom Kamilom, bio je predstavljen u svim novinama tog vremena. Harija je to veoma pogađalo. Majčin nesrećni brak, a potom i tragična smrt obeležili su detinjstvo princa Harija", navodi Bauer.

Megan tvrdi da nije znala ništa o Hariju, niti o njegovoj porodici kada ga upoznala. Navodno je samo kod prijatelja proverila da li je pristojan. Međutim, kraljevski stručnjak tvrdi da je ona jako dobro znala šta radi. 

"Njena genijalnost sastoji se u tome što ga je pažljivo istraživala pre nego što ga je i upoznala, a kao inteligentna žena sa velikim iskustvom, tačno je znala koju 'dugmad da pritisne'“, tvrdi biograf. Istakao je da je Hariju tada bilo loše i da mu je američka glumica "pokazala izlaz”. Biograf veruje da je Hari jako teško podneo smrt kraljice Elizabete, a posebno jer nije stigao od nje da se oprosti.

 Pogledajte još fotorgafija Harija i Megan u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl u crvenom odelu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna