Sergej Ćetković slovi za pevača koji ne voli da priča o privatnom životu, pa ga je pratio i epitet "nepristupačne osobe". On priznaje da se vremenom promenio i da je duhovitu stranu pokazao u "Pinkovim zvezdicama".

"Iskustvo i zrele godine koje čoveku svakako donose više samopouzdanja. Nikada se nisam lažno predstavljao u javnosti, ali sam bio jako zatvoren i distanciran i to je u jednom momentu postalo veliki teret. Onda sam odlučio da dozvolim ljudima da me upoznaju kakav zaista jesam, i sada uživam u tome jer mi je donelo mnogo toga lepog. Verovatno je moralo da prođe neko vreme kako bih se oslobodio određenih stega koje su me u tom smislu sputavale", rekao je Sergej koji uživa u porodičnom životu sa suprugom Kristinom i njihove dve ćerke. Za svoje dame, on često kuva.

"Verujte, ja se najviše obradujem onome što napravim. Deca jako vole sve što spremim, uživam u tome, i italijanska kuhinja mi je posebna strast. Kristina je, naravno, u svemu tome mnogo bolja, sa mnogo više iskustva, pa samim tim od nje dolazi i najviše kritika, ali najbitnije je da tanjiri na kraju ostanu prazni", rekao je za "Blic" Sergej, kojem Jutjub trending nije merilo popularnosti i kvaliteta.

Sergej Ćetković otkrio zašto se promenio
Youtube/Printscreen/RTS 

"Nikada se time nisam bavio, ni opterećivao. Ne mogu da kažem da ne pratim kako pesma prolazi na platformama, ali mi to nije obaveza, već povremeno, kad naiđe trenutak slobodnog vremena, uz kafu, pogledam šta se dešava. Nikakav trending i nikakvi klikovi ne mogu da se mere sa iskrenom i istinitom emocijom koju od publike osetite na koncertima", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna