Pevačica Šakira ne može da preboli što ju je bivši partner Žerar Pike zamenio mladom studentkinjom Klarom Čijom, pa je nakon osvetničke pesme o kojoj bruji ceo svet nastavila da mu "servira" osvetu i to preko njegovih roditelja.

Naime, Šakirini bivši svekar i svekrva u Barseloni žive u kući pored pevačicine, što je ona, kako prenose strani mediji, videla kao idealan teren da im zagorča živote. 

Kako se navodi, pevačica danonoćno priređuje žurke na kojima se na stotine puta puštaju njene nove pesme, zbog čega je Pikeovim roditeljima postalo neizdrživo da žive u kući do njene. Oni su zbog cele situacije odlučili da se odsele, tvrdi španski "Socialite", a upravo to je i bio deo Šakirinog plana, kao finalne osvete.

Žerar Pike imao aferu sa Bar Rafaeli
Profimedia 

I "Telesinco" takođe piše da fudbalerovi roditelji ne žele više da trpe žurke bivše snaje i razmatraju mogućnost o napuštanju luksuzne vile u Barseloni u kojoj stanuju godinama.

Šakira je, inače, želela da se sa sinovima Milanom i Sašom preseli u Majami, ali to nije moguće, budući da sa Pikeom deli starateljstvo nad naslednicima. Šuška se da je Pikeov otac, koji je u Španiji veoma moćan, uticao na to da se suđenje oko starteljstva oduži, što je, navodno, još jedan od razloga zašto Šakira vrši pritisak na Žerara i njegove roditelje da joj dozvole da sa decom ode iz Španije.

profimedia-0723048329.jpg
Profimedia 

Pike je, podsetimo, pre nekoliko dana uslikan na ulici sa novom devojkom, šetali su držeći se za ruke, a osmeh sa lica nisu skidali. Oni su čak pristali da odgovore na nekoliko pitanja novinara, ali ipak nisu želeli da komentarišu nedavnu objavu da je Klara zatražila psihološku pomoć zbog prevelike medijske pažnje i pritiska s kojim se suočava poslednjih meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna