Pevačica Emina Jahović i nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala nastavila je da sa sinovima Jamanom i Javuzom živi u Istanbulu. Posle pauze koju je napravila, pop zvezda nedavno je počela da objavljuje nove pesme, a u planu je bilo da ovih dana publici predstavi i duet koji je snimila sa kolegom Acom Pejovićem.

Međutim, zbog stravičnih zemljotresa koji su pogodili Tursku, u kojima je više desetina hiljada ljudi izgubilo život, Emina i Aco odlučili su da pomere izlazak zajedničke numere, a pevač je sada otkrio kako su Emina i njena porodica.

Aco Pejović o vaspitanju ćerki
ATA / Antonio Ahel 

"Duet je trebalo da izađe. Emina je državljanin Turske i deca su joj tamo. Posavetovali smo se i ja sam joj rekao da ima puno pravo da to ne objavimo zbog velike tragedije koja se desila u Turskoj. Bilo bi bezveze da se u ovim trenucima objavljuje pesma. Odlučili smo da to bude 8. mart. Odmah sam je zvao kada se desio zemljotres. Pitao je kako su joj deca. Što se tiče njene porodice, svi su zdravo i dobro", rekao je Pejović za "Blic".

Nakon katastrofalnih zemljotresa koji su se desili u Turskoj, ali i u Siriji, Emina se oglasila na društvenim mrežama, te uputila apel za pomoć.

"Turska je proglasila četvrti nivo uzbune. Stanje alarma nivoa četiri uključuje međunarodni poziv za pomoć. Za sve vas širom sveta koji čitate ovu poruku. Našim ljudima koji su bili pod ruševinama zemljotresa u mojoj zemlji potrebna je vaša pomoć da bi se spasili", podelila je pre nekoliko dana pevačica u svojoj objavi.

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna