Pevačica Nina Badrić iza sebe ima brak sa bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, koji je trajao od 2000. do 2012. godine, nakon čega se Bernard ponovo oženio.

Nina se trudi da brak pamti samo po lepom, iako priznaje da joj je razvod veoma teško pao i da joj je ostavio traumu.

"Bila sam u braku 12 godina i to je već prošlo vreme za mene. Bio je to nekakav period mog života, ja ga se sećam po više-manje lepim stvarima. Ljudi uvek imaju svoje razloge zašto nešto ne uspe. Moram da priznam da je razvod jako grozna stvar, da je vrlo teško preživeti. To je jedna veoma velika trauma za oboje, kakav god brak bio. Uvek mi bude žao kada pročitam da se neko razvodi, jer sam sama prošla kroz to i znam da je teško", iskrena je bila sada za "Blic" Nina, koja otkriva i da ljubav doživljava na potpuno drugačiji način nego ranije.

"Za mene je ljubav sada mnogo drugačija nego što sam je doživljavala pre samo pet, šest godina. Moj pojam ljubavi je sada jedno veliko poverenje, prijateljstvo... Od svog partnera bih očekivala da mi bude najbolji prijatelj. Ne želiš da ga izdaš, hoćeš da ga sačuvaš, da je stalno tu. Strast i zaljubljivanje ne igraju veliku ulogu kod mene. To ne možeš naručiti, niti kupiti, to se desi. Jedino što ne možeš kupiti je taj susret koji ti Bog da ili ne da", kaže pevačica.

Uz njene emotivne stihove mnogi puštaju suzu, a Nina priznaje da bi ona volela da može češće da plače, da iz sebe izbaci svu tugu koja joj se skuplja u srcu.

"Nedavno sam plakala. Volela bih da mogu da plačem svaki dan, jer suze leče. Ima perioda kada ne mogu jednostavno da plačem. Uglavnom me najviše rastuži ljudska nepravda. Nepravda me izbija iz cipela. Život se sastoji od sitnica. Kad čovek napuni neke godine shvati da mu nije važno sve što je do tada bilo važno. Radiš da bi situirao sebe, da stvoriš neki svoj put, svoj cilj, a onda kad dođeš do njega vraćas se na početak. Shvatiš da život čini lep razgovor, lepa večera, krov nad glavom, zdravlje iznad svega", zaključila je Nina za pomenuti medij.

Još fotografija Nine Badrić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/badrich Nina Badrić s ponosom ističe da nije imala nijednu estetsku korekciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna